Amra Zulic tillbaka på Hackebacke – nu som rektor

Det blir en tidigare elev som återvänder och blir rektor på Hackebackeskolan i Lessebo. Den 1 januari 2019 tillträder Amra Zulic som rektor. Therese Linnér är utbildningschef i Lessebo kommun.

- Jag ser flera kvalitéer i Amra och hennes erfarenheter från strategiskt utvecklingsarbete och ledningsarbete i skolan gör henne väl lämpad för uppgiften som rektor på Hackebackeskolan, säger Therese Linnér.

Amra Zulic har jobbat som lärare sedan 2002 och med barn och ungdomar i alla åldrar.

- Mina tidigare erfarenheter gör mig ödmjuk inför uppgiften att vara rektor på en skola. Det är en av de svåraste men samtidigt en av de mest spännande uppgifterna man kan ha, säger Amra Zulic. Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta på skolan som ligger mig varmt om hjärtat, då jag själv gick på Hackebackeskolan när jag kom till Sverige 1994.

- Att få ta del av barns utveckling och få vara en del i deras lärande är en ynnest för alla som arbetar i skolan, säger Amra Zulic. Jag ser att min roll blir att skapa så goda förutsättningar som möjligt och bidra till ett ökat lärande och god arbetsmiljö. Under våren kommer jag att fokusera på att lära känna verksamheten, personalen och eleverna och sätta mig in i Hackebackeskolans arbetsprocesser.

Senast uppdaterad: 5 november 2018
Publicerad: 5 november 2018 kl. 12.58

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se