Stort intresse när nytt område invigdes

Området Törnrosa invigdes i Hovmantorp under lördagen den 1 september. Efter att kommunalrådet Monica Widnemark hälsat alla välkomna och sagt "Klara, färdiga, Spring!", så invigdes området när 38 barn sprang över startlinjen och tog sig runt den cirka 600 meter långa nya gatan.

På plats fanns Lessebo kommun, Lessebohus och Wexnet som samtalade med ett 80-tal besökare. Bland dessa fanns både tomtköpare som snart ska bygga nytt på Törnrosa, spekulanter och Hovmantorpsbor som var nyfikna på planerna i området.

Besökarna fick trotsa ett ihärdigt regnande och från arrangörsgruppen på Lessebo kommun uttrycker man sin uppskattning till alla som kom. Flera personer deltog i en rundvandring på området och fick en guidning av Kjell Kågestad och Conny Axelsson som ansvarar för tomtförsäljningen på Lessebo kommuns samhällsbyggnadsförvaltning.

Det var också stor nyfikenhet som mötte Lessebohus planer på marklägenheter på Törnrosa. Kommunchef Christina Nyquist samtalade med flera besökare och konstaterade att intresset för området är stort.

Senast uppdaterad: 1 september 2018
Publicerad: 1 september 2018 kl. 14.36

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se