Musikhjälpen 2023

Vill du som företag bidra till Musikhjälpens insamling?

Det kommer finnas en insamlingsbössa i namnet Glasriket där man samlar flera engagemang under ett och samma tak. Här nedan ser du några av de engagemang som går att göra och då även använda Musikhjälpens profilmaterial i samband med sin kampanj.

⭐Sälja produkter

Välja ut en specifik produkt som företaget säljer till förmån för Musikhjälpen under en specifik period. Krav är att minst 80% av försäljningspriset, exkl. moms, går till Radiohjälpen. Företaget sätter in peng­arna i den gemensamma bössan för Glasriket efter avslutad aktivitet.

⭐Auktioner

En attraktiv produkt/paket/händelse auktioneras ut. Musikhjälpen har samarbete med Tradera här. Det går att sätta ett startpris. Detta presenteras i företagets namn men pengarna går till gemensam bössa.

Samtliga engagemang kommer presenteras på en Landningssida på glasriket.se/musikhjalpen, Länk till annan webbplats. så har du planer på att bidra till insamlingen eller har frågor kring det hela så är du varmt välkommen att kontakta projektledare, Mia Lundholm på Destination Glasriket., mia.lundholm@glasriket.se, 0481-457 35.

.

Senast uppdaterad: 14 november 2023
Publicerad: 14 november 2023 kl. 14.10

Näringslivskontoret

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se.

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: info@lessebo.se