Elisabet Forslund ny näringslivschef

Syntolkning: Ett fotomontage med en bild på två flaggstänger med rosa/röda flaggor med texten Lessebo kommun på i bakgrunden en blå himmel. Inklippt till höger en bild på en person med ljust hår i sidbena med en tröja som är röd/gulaktig.

Lessebo kommun har gjort klart med en ny näringslivschef.

- Vi har avslutat rekryteringsprocessen och jag kan med glädje säga att det blir Elisabet Forslund som blir vår nya näringslivschef, säger kommunchef Christina Nyquist. Elisabet Forslund har arbetat i flera år med företagsrådgivning och entreprenörskap.

- Jag kommer nu närmast från en roll som marknadschef på Greenpipe och har tidigare varit affärsrådgivare och projektledare på Almi Företagspartner, säger Elisabet Forslund. Jag har med mig erfarenhet från entreprenörskap, tillväxt och internationalisering och hoppas kunna bidra i arbetet med Lessebo kommuns företag.

Christina Nyquist berättar att Elisabet Forslund kommer att ta vid och föra vår näringslivsstrategi vidare, bygga relationer, träffa invånare och företagare och vara med i kommunens utvecklingsplaner. Hon kommer att koordinera näringslivsfrågorna i kommunens olika verksamheter.

Elisabet börjar på Lessebo kommun i december. Hon efterträder Karin Bååth som gått vidare till familjeföretaget Drive VXO där hon nu är VD.

Senast uppdaterad: 23 september 2022
Publicerad: 23 september 2022 kl. 13.36

Näringslivskontoret

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se.

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: info@lessebo.se