Tomterna på Djurhult invigs

Den 12 januari kommer de nya villatomterna på Djurhult i Lessebo invigas. Det blir invigningstal och julgransplundring utomhus och Tomten kommer finnas på plats.

Lessebo kommun har bestämt sig för att öka invånarantalet och bli 10 000 invånare till år 2025. Det behövs fler bostäder och bland annat finns intresse för nybyggnation av villor i Lessebo. Conny Axelsson är samhällsbyggnadschef på Lessebo kommun och berättar om Djurhult.

- Det är ett naturskönt område precis vid sjön Läen i Lessebo. Det är nära till badplatsen och till idrottsplatsen, säger Conny Axelsson. Det är 17 tomter och de är runt 1000 kvadratmeter stora.

Den som vill boka en tomt hör av sig till Lessebo kommun och visar intresse. Flera av tomterna är i dagsläget redan bokade.

Invigning - 12 januari klockan 11.00 (adress Ankargatan i Lessebo)

På programmet står visning av tomterna, invigning, julgransplundring och tomtebesök till alla barn samt fika.

Senast uppdaterad: 9 januari 2019
Publicerad: 9 januari 2019 kl. 12.50