Sara Nilsson - ny kanslichef

Sara Nilsson - Kanslichef

Sara Nilsson, Kanslichef

Den 18 april börjar Sara Nilsson börjar som kanslichef på Lessebo kommun.

Sara kommer närmast från Region Kronoberg som biträdande regional utvecklingsdirektör där hon är verksamhetschef för två avdelningar, Verksamhetsstöd och YH-utbildningar.

Tidigare har Sara varit biträdande chef för regional utveckling på Regionförbundet södra Småland med ansvar för projektfunktionen.

Sara kommer som kanslichef i Lessebo kommun att ansvara för en framtida nämndssekreterarorganisation, receptionen, IT-avdelningen, måltidsorganisationen och samhällsskydd och beredskap. Sara kommer att arbeta fram till sommaren och under hösten kommer hon att vara föräldraledig, för att efter jul återigen vara i tjänst som kanslichef.

Frågor och mer information
Har du frågor om pressmeddelandet, kontakta kommunchef Christina Nyquist, telefon 0478-125 27, christina.nyquist@lessebo.se

Senast uppdaterad: 17 mars 2017
Publicerad: 17 mars 2017 kl. 10.49