• Minimera Visa
    2019-10-16
    Avstängt vatten i Hovmantorp 17 oktober
    Vattnet kommer vara avstängt på Granvägen i Hovmantorp från klockan 08.00 den 17 o... Läs mer

Grafisk profil

Information från kommunen ska inge förtroende och skapa igenkännande. Du som mottagare ska aldrig behöva tvivla på att det är Lessebo kommun som är avsändare.

Lessebo kommuns profilprogram

Vad står Lessebo kommun för? Vad tänker du på när du hör Lessebo? Känslorna och tankarna skapar den samlade bilden av Lessebo kommun, det som även kallas vårt varumärke. Profilprogrammet är ett verktyg som visar hur vi ska kommunicera vårt varumärke Lessebo kommun.

Senast uppdaterad: 10 mars 2017
Publicerad: 24 november 2016 kl. 09.44