Om Lämna sidan snabbt-knappen
På vissa sidor på lessebo.se finns en knapp som gör att du snabbt kan lämna sidan. Här kan du läsa mer om hur knappen fungerar och vad du kan göra för att rensa din sökhistorik.
Det här händer när du "lämnar sidan snabbt"
När du klickar på ”Lämna sidan snabbt”-knappen kommer du att skickas till google.se. Då kommer webbläsarens tillbakaknapp inte ta dig tillbaka till den sida du just besökt. I stället skickas du till lessebo.se.
Men "Lämna sidan snabbt"-knappen kan inte radera din sökhistorik i din webbläsare. Det måste du göra själv.
Att ta bort sökhistorik
Alla webbläsare sparar information om vilka hemsidor du har besökt. Olika webbläsare ser olika ut och fungerar på olika sätt men på alla kan du radera den informationen. Du kan gå in i webbläsarens meny och inställningar och både rensa sökhistoriken och ställa in så att det aldrig sparas information när du surfar.
- Publicerad:
- 30 juli 2026
- Senast uppdaterad:
- 30 juli 2026