Lessebo kommun deltar på bomässa

Syntolkning: Tre pappersfoldrar ligger i en solfjäderform på ett träbord. På folderns framsida står två personer och en hund. Det finns ett hus på bilden, moln på himlen och rosa/vita blommor.

Lessebo kommun arbetar med inflyttarfrågor på flera olika sätt. Det handlar om nya villatomter och om snabba handläggningstider för bygglov.

- Vi kommer från vårt inflyttarteam finnas på plats när det arrangeras en bomässa på Stortorget i Växjö nu den 24 september, säger Olof Björkmarker som är en av personerna i Lessebo kommuns inflyttarteam. Det ger oss en möjlighet att träffa befintliga invånare men också personer som funderar på att byta boende.

Lessebo kommun ser ett intresse av att bygga ny villa i kommunen, främst i Hovmantorp men även i de andra orterna. Kommunens arbete med ödehus har också väckt uppmärksamhet och leder till många intresserade frågor.

I samband med bomässan så lanseras också en kampanj på sidan lyftblicken.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där de nyblivna kommuninvånarna Lilly och Isac berättar om varför de valde att köpa hus strax utanför Skruv.

Läs mer

Senast uppdaterad: 21 september 2022
Publicerad: 21 september 2022 kl. 08.51

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se