Catherine Persson Lundgren ny socialchef

Syntolkning: Bildmontage där den stora delen av bilden visar en byggnad i tegel och med ett större glasparti. Ovanför glaspartiet en skylt med vit bakgrund och mörk text: "Lessebo kommun". Infällt i högra övre hörnet en bild på en person med ljust hår, lugg och glasögon med mörka bågar.

Det är en person med bred erfarenhet från verksamhetsområdet som i november börjar som ny socialchef i Lessebo kommun.

- Jag är glad och nöjd att kunna välkomna Catherine Persson Lundgren som ny socialchef i Lessebo kommun, säger kommunchef Christina Nyquist. Det är en person med gedigen och bred erfarenhet från det sociala området.

Catherine Persson Lundgren är idag kvalificerad utredare på Ronneby kommun och arbetar med den utredning som handlar om framtida organisation för räddningstjänsten i Blekinge och Östra Kronoberg.

- Jag är förväntansfull och glad över att börja jobba i Lessebo kommun. Det är ett stort förtroende man visar mig, säger Catherine. Jag är i grunden sjuksköterska och har arbetat inom vård- och omsorgsområdet på olika sätt i över 30 år.

Det är en bred bakgrund som Catherine har med sig. Hon har arbetat både lokalt, regionalt och nationellt. Några roller som kan nämnas är undersköterska, processledare, förvaltningschef, riksdagsledamot och fackligt förtroendevald.

Catherine startar sin anställning i Lessebo kommun den 21 november. Tillförordnad socialchef under perioden fram till dess är fortsatt Ann Lund.

Senast uppdaterad: 26 augusti 2022
Publicerad: 26 augusti 2022 kl. 08.30

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se