Kulturdag arrangeras

Syntolkning: På avstånd ses en gul träbyggnad där den vänstra delen är lite lägre och där det i mitten är fler våningar och ett spetsigare tak med rödgula takpannor. Himlen ovanför huset är blå.

Lördagen den 24 september anordnas en Kulturdag i Lessebo mellan klockan 13-17.

Lessebo kommun håller Kulturhuset 51:an med fritidsgård och biblioteket öppet med olika arrangemang under eftermiddagen.

På baksidan av Kulturhuset 51:an är det öppet för spontan motorträff och möjlighet till baklucke-loppis och mini-marknad. Där kan det också finnas möjlighet för egen försäljning.

- Vi hoppas att kulturutövare, kulturföreningar och företagare ser en möjlighet till att hålla sin verksamhet öppen och bemannad under dessa tider, säger Jenny Ramnér som är kultur- och fritidschef på Lessebo kommun. Naturligtvis är det öppet för alla föreningar och företagare att ta rygg på denna tiden om man önskar göra något extra denna dagen!

För den som vill anmäla aktiviteter och deltagande till evenemanget kan göra det senast den 29 augusti till kulturhuset51an (a) lessebo.se. Frågor går bra att ställa till Cecilia Ungerbäck Smith som är bibliotekschef.

Senast uppdaterad: 12 augusti 2022
Publicerad: 12 augusti 2022 kl. 11.00

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se