Skänk till Fritidsbibblan

Syntolkning: Bildmontage med mörkt röd bakgrund samt en inklippt bild på skridskor som ligger på en hylla. Under bilden text i vitt: "Fritidsbibblan".

Lessebo kommuns satsning på ett bibliotek för fritidsprylar smyger nu igång. Det heter Fritidsbibblan och finns i sporthallen i Lessebo. Nu finns möjlighet att lämna saker. Det går inte ännu att låna saker, mer information kommer när det blir möjligt.

Om du har sport- och friluftsutrustning som ligger i gömmorna och som inte används går de bra att skänka till Fritidsbibblan så fler kan använda dem. Sakerna får gärna vara använda men de ska var hela och rena. 

Det kan vara skridskor som blivit urväxta, sovsäck som sällan eller aldrig blivit använd eller fotbollsskor som spelat sin sista match. På Fritidsbibblan tas det tacksamt emot all utrustning. Utrustningen lånas sen ut gratis, precis som ett bibliotek.

Skänka saker

Om du har saker du vill skänka är det enklast att kontakta vaktmästare på telefon 0478-125 22 eller besöka sporthallen på adressen Sommarvägen 3, Lessebo. Det går bra att komma mellan klockan 8-20 på vardagar för att lämna saker. Om du inte hittar någon att prata med går det bra att lämna sakerna i kapprummet vid toaletterna.

Senast uppdaterad: 11 april 2022
Publicerad: 11 april 2022 kl. 11.25

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se