Distansundervisning på Björkskolan

Meddelande: Björkskolan i Skruv går över till distansundervisning. Det är på grund av personalbrist kopplat till situationen med covid-19 som Lessebo kommun tagit beslut om att undervisningen kommer ske på distans.

- Det blir en extrainsatt studiedag på måndag och sen distansundervisning mellan den 4-7 maj, säger utbildningschef Therese Linnér. Vi följer situationen från dag till dag och om det krävs så beslutar vi om förändringar i verksamheterna.

Vårdnadshavare till elever på skolan får direkt information om vad som gäller för just sina barn.

Smittspridningen i Lessebo kommun är enligt Region Kronobergs statistik fortfarande på en hög nivå. Lessebo kommun uppmanar alla att hålla extra koll på hur ni mår, hur dina barn och övriga i familjen mår. Viktigt är att stanna hemma om man är sjuk och fortsätta hålla avstånd och inte trängas när man är bland folk.

Mer information om symtom, provtagning och vaccinering finns på www.1177.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. . Aktuell information från Lessebo kommun finns på www.lessebo.se/corona Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Senast uppdaterad: 30 april 2021
Publicerad: 30 april 2021 kl. 14.10

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se