Entreprenör sökes till bowlinghall

Har du alltid drömt om att få driva en bowlinghall? I så fall så har vi möjligheten för dig. Nuvarande arrendator på bowlinghallen i Hovmantorp lämnar verksamheten. Lessebo kommun söker därför en ny arrendator för bowlinghallen.

Lokalerna finns på Centralgatan 14 i Hovmantorp. Avgående arrendator har bedrivit en bred verksamhet i lokalerna som är en mötesplats för gäster från hela kommunen. Seriespel har avgjorts i bowlinghallen.

Möjligheterna är stora i Hovmantorps bowlinghall. Är du intresserad så finns Lessebo kommuns kultur- och fritidschef Jenny Ramnér tillgänglig för frågor om vad som gäller kring detaljer och förväntningar.

Om upphandlingen

Lessebo kommun använder elektronisk anbudsgivning via upphandlingsverktyget TendSign. Tekniska frågor om systemet ställs till Visma TendSign support per e-post: tendsignsupport@visma.com.

Manual, instruktionsfilm och vanliga frågor och svar finns på www.tendsign.com/support . TendSign support har öppet vardagar 07.00-17.00.

Systemet är kostnadsfritt för anbudsgivaren och kräver endast en enkel registrering på https://tendsign.com (klicka på "Nya leverantörer").

Kontaktperson för upphandlingen är Jenny Ramnér, kultur- och fritidschef som nås på 0478-125 67 eller jenny.ramner@lessebo.se.

Senast uppdaterad: 11 mars 2020
Publicerad: 6 mars 2020 kl. 09.39

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se