Utlysning: Campingar söker arrendator

Lessebo kommun gör en förnyad utlysning på campingarna på Gökaskratt i Hovmantorp samt för campingen i Lessebo. Annonserna har varit publicerade tidigare och förnyelsen beror på att intresserade aktörer velat ha mer tid på sig att svara med anbud. 

  • Sista dag att lämna anbud är den 14 februari via Tendsign.

Hovmantorp och Gökaskratt

I Hovmantorp ligger campingen vid Rottnen och en av Sveriges finaste badplatser. På campingen finns platser med och utan el och även ett antal campingstugor. Det är gångavstånd till centrala Hovmantorp och badplatsen är en besöksanledning i sig. Nuvarande arrendator bedriver också restaurangverksamhet på campingen.

Lessebo camping

Lessebo camping finns vid sjön Läen och är en mindre camping där alla platser ligger några steg från sjökanten. Lessebo kommun finns i Glasriket och drar varje år drar till sig runt en miljon besökare.

- Vi söker nu arrendatorer som vill utveckla och driva på besöksnäringen i vår kommun, säger Karin Bååth, näringslivschef och kontaktperson i frågan om campingarna.

Om upphandlingen

Vid frågor, kontakta Karin Bååth på karin.baath@lessebo.se eller 0478-125 60. Det går också bra att söka kontaktperson via kommunens växel 0478-125 00.

Lessebo kommun använder elektronisk anbudsgivning via upphandlingsverktyget TendSign. Tekniska frågor om systemet ställs till Visma TendSign support per e-post: tendsignsupport@visma.com.

Manual, instruktionsfilm och vanliga frågor och svar finns på www.tendsign.com/support Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. . TendSign support har öppet vardagar 07.00-17.00. Då TendSigns support inte har öppet dygnet runt är det viktigt att ta kontakt i god tid innan sista dag för inlämnade av tävlingsbidrag för att på så sätt garanteras teknisk support.

Systemet är kostnadsfritt för anbudsgivaren och kräver endast en enkel registrering på https://tendsign.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (klicka på "Nya leverantörer").

Senast uppdaterad: 17 december 2019
Publicerad: 17 december 2019 kl. 15.35

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se