Lessebo kommun informerar

Premiär: Lessebo kommun informerar varje år om en mängd olika saker som är bra för invånare och företag att veta om. Det sker i pappersform via kommunkalender och Kommunnytt, ibland som annons i dagspress och i olika digitala kanaler.

Den 29 november är det premiär för en ny form av samhällsinformation, med inspiration från Anslagstavlan i Sveriges Television.

- Vi försöker hela tiden testa nya sätt att få invånare och företag att ta del av viktig information, berättar Olof Björkmarker som är kommunikations- och marknadschef på Lessebo kommun. Nu tänkte vi med viss regelbundenhet testa att göra en lokal variant på Anslagstavlan för just samhällsinformation.

Under rubriken Lessebo kommun informerar sammanställs filmer som tillsammans är runt två minuter. I premiären den 29 november kommer det bli information om snöröjning och reflexer samt en film om rökning. I något fall är materialet tidigare publicerat och det kan också komma från andra myndigheter än just Lessebo kommun.

- Man kan förvänta sig minst en premiär per gång när vi kör en lokal anslagstavla, säger Olof Björkmarker. Vi arbetar med begränsade medel så de filmer vi gör är enkla och informativa filmer. Det ska märkas att det mesta är lokalt och småländskt producerat med finurlighet och sparsamhet. Jag tycker framförallt man ska kolla in vinjetten.

Samhällsinformationen kommer publiceras den 29 november klockan 09.00 på Lessebo kommuns hemsida, sida på Facebook samt på kommunens Youtube-kanal.

Senast uppdaterad: 29 november 2019
Publicerad: 29 november 2019 kl. 13.09

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se