Lessebo kommun söker arrendator till campingar

Just nu söker Lessebo kommun nya arrendatorer till Lessebo camping och Gökaskratts camping i Hovmantorp.

I Hovmantorp ligger campingen vid Rottnen och en av Sveriges finaste badplatser. På campingen finns platser med och utan el och även ett antal campingstugor. Det är gångavstånd till centrala Hovmantorp och badplatsen är en besöksanledning i sig. Nuvarande arrendator bedriver också restaurangverksamhet på campingen.

Lessebo camping finns vid sjön Läen och är en mindre camping där alla platser ligger några steg från sjökanten. Lessebo kommun finns i Glasriket och drar varje år drar till sig runt en miljon besökare.

- Vi söker nu arrendatorer som vill utveckla och driva på besöksnäringen i vår kommun, säger Karin Bååth, näringslivschef och kontaktperson i frågan om campingarna.

Om upphandlingen

Vid frågor, kontakta Karin Bååth på karin.baath@lessebo.se eller 0478-12560.

Lessebo kommun använder elektronisk anbudsgivning via upphandlingsverktyget TendSign. Tekniska frågor om systemet ställs till Visma TendSign support per e-post: tendsignsupport@visma.com.

Manual, instruktionsfilm och vanliga frågor och svar finns på www.tendsign.com/support Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. . TendSign support har öppet vardagar 07.00-17.00. Då TendSigns support inte har öppet dygnet runt är det viktigt att ta kontakt i god tid innan sista dag för inlämnade av tävlingsbidrag för att på så sätt garanteras teknisk support.

Systemet är kostnadsfritt för anbudsgivaren och kräver endast en enkel registrering på https://tendsign.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (klicka på "Nya leverantörer").

Senast uppdaterad: 11 oktober 2019
Publicerad: 11 oktober 2019 kl. 10.07

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se