Köken i Kosta och Skruv byggs om

Under veckorna 25-28 blir det lite annorlunda med måltiderna i Kosta och i Skruv. Det kommer genomföras mindre ombyggnationer i kök och matsal på dessa orter.

Det innebär att från och med idag den 17 juni fram till den 14 juli så kommer köken och matsalarna inte att vara tillgängliga. Måltiderna tillverkas istället i Bikupans tillagningskök i Lessebo och levereras dagligen till servicehusen i Kosta och Skruv.

Måltider till lunch och kvällsmål kommer vara portionsförpackad i matlåda för att säkerställa hög måltidskvalitet. Lunchmåltiden serveras varm och kvällsmåltiden serveras kall. Frukostservering består av en kall buffé, samt kaffe/te.

- Samtliga måltider är kompletta, näringsrika och uppfyller matgästers eventuella behov av specialkost, säger Cecilia Blidö som är måltidschef i Lessebo kommun. Måltidsverksamhetens mål är att ge fortsatt god service och erbjuda en säsongsanpassad och varierad sommarmatsedel.

Under perioden kommer endast förbeställd mat att tillhandahållas och de äts först och främst i den egna bostaden. Möjlighet till gemensam måltid finns i viss mån. Information har gått ut till samtliga boende och anhöriga som berörs.

Senast uppdaterad: 17 juni 2019
Publicerad: 17 juni 2019 kl. 10.02

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se