Lessebo kommun rekryterar socialchef

Lessebo kommun söker nu en ny socialchef. Kommunchefen Christina Nyquist ansvarar för rekryteringen och söker efter en ledare som är tydlig och strukturerad och har en kommunikativ förmåga som skapar ett gott klimat i verksamheten. Socialförvaltningen i Lessebo kommun omfattar cirka 300 personer och ansvarar för omsorg av äldre och av funktionsnedsatta, den kommunala hälso- och sjukvården samt individ- och familjeomsorg.

- Personen som vi söker kommer finnas med i vår centrala ledningsgrupp och kommer vara med och ta ett gemensamt ansvar för kommunens utveckling, säger Christina Nyquist. Vi söker någon som har ett modigt och uthålligt ledarskap. Som chef för socialförvaltningen är man chef över andra chefer och vi söker någon som har erfarenhet av detta.

Fernando Germond Correa är idag socialchef i Lessebo kommun och kommer efter många års anställning sluta under 2019. Rekryteringen sköts av Trust, en firma inriktad på rekrytering av ledare. De ansvarar för rekryteringsprocessen på uppdrag av Lessebo kommun.

Senast uppdaterad: 13 december 2018
Publicerad: 13 december 2018 kl. 16.00

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se