Är du bra på att skapa kontakt, lyssna eller aktivera andra?

Vi söker dig som vill ta ett uppdrag som kontaktperson, kontaktfamilj eller familjehem. Det kan vara du själv eller tillsammans med hela familjen. Det kan vara ett barn, en tonåring eller vuxen som behöver stöd. Uppdragen kan se väldigt olika ut. Ibland är det barnen som behöver stöd, ibland är det en förälder som behöver avlastning.

Vi söker nu vuxna och familjer med mycket goda kunskaper i det svenska språket som vill göra en insats som kontaktperson, kontaktfamilj eller familjehem. Vi ser gärna att du bor i Lessebo kommun eller i en grannkommun.

Det är viktigt att personer som vill ha ett uppdrag själva lever i en stabil social situation. Det finns inga givna regler för hur familjeförhållandena eller boendet ska se ut. Man kan vara gift, sambo eller ensamstående med eller utan barn. Det viktigaste är att man har resurser över i form av tid, tålamod och att man är omhändertagande.

Läs mer eller kontakta vår familjehemssekreterare Birgit Jonasson direkt på 0478-125 75 eller birgit.jonasson@lessebo.se.

Senast uppdaterad: 29 juni 2018
Publicerad: 29 juni 2018 kl. 13.11

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se