Skolutvecklare ny rektor för Lustigkulla skola och Björkskolan  

Roger Wisberg har arbetat med skolutveckling på övergripande nivå i olika kommuner. Roger börjar sitt arbete på Lustigkulla skola och Björkskolan i augusti. Det är den andra rektorsrekryteringen i Lessebo kommun som presenteras under juni.

- Det känns väldigt bra med Roger som ny rektor för Lustigkulla skola och Björkskolan, säger Therese Linnér, tf utbildningschef i Lessebo kommun. Rogers erfarenheter och engagemang kommer vara värdefulla för vårt gemensamma arbete med att utbilda Lessebo kommuns elever.

Roger Wisberg har arbetat som tillförordnad rektor och blev i början av året klar med sin rektorsutbildning.

- Jag är född och uppväxt i Jönköping men bor sedan 15 år tillbaka i Linneryd med min familj som består av min fru och två söner, säger Roger Wisberg. Under hösten kommer jag att fokusera på att lära känna verksamheterna och sätta mig in i skolornas nuvarande arbetsprocesser och skolkulturer för att på ett bra sätt kunna fortsätta förbättringsarbetet.

- Jag är väldigt glad över förtroendet att ha fått ett av de mest spännande jobben man kan ha, avslutar Roger. Jag ser fram emot ett gott samarbete tillsammans med elever, vårdnadshavare och personal på dessa båda skolor men även med organisationen som helhet.

Senast uppdaterad: 19 juni 2018
Publicerad: 19 juni 2018 kl. 08.46

Kommunikation

  • Anna Tigerström - Kommunikations- och marknadschef
    Förvaltning/Avdelning: Kommunledningsförvaltningen
    Telefon: 0478-125 11 Mobil: 070-948 64 88 (endast för sms)
    E-post: anna.johanssontigerstrom@lessebo.se

Vill du skicka e-post till oss?

Personliga e-postadresser skapar vi med förnamn.efternamn@lessebo.se

Kontakt Lessebo kommun

Lessebo kommun
365 80 Lessebo

Telefon: 0478 - 125 00
E-post: kontaktcenter@lessebo.se